Скупштина Србије била је поприште невероватног перформанса од стране редовног професора Медицинског факултета, докторке Наде Костић. Костићева је у овај сазив парламента ушла преко листе Доста је било Саше Радуловића.

Иако се и сам Радуловић последњих недеља истиче најблаже речено чудним теоријама везаним за све оно што прати пандемију корона вируса, др Костић је отишла корак даље, па је на једном месту, у свега 10 минута, спаковала све могуће теорије завере за које сте чули, миксујући своја „открића“ с псеудонауком, непровереним информацијама, суманутим гласинама.

Све је ту: 5Г (кога др Нада зове „пе ге“), ХААРП, чиповање, Бил Гејтс, Џорџ Сорош, аденохром, једење испечене деце, закључно са злом свих зала: ВАКЦИНОМ!

Што је најгоре, др Костић не шири своје теорије у донекле природном окружењу (ДЈБ), већ је однедавно постала и део посланичке групе Демократске странке?!?

Поменути видео шерован је на Фејсбук страници „Дневна доза шарлатана“, уз следећи опис:

„У ових невероватних десетак минута можете одслушати посланицу у скупштини Србије и редовног професора Медицинског факултета – др Наду Костић. Врло је вероватно да нико не срамоти лекарску професију као она. Дотична је несумњиво прави представник залуђеника са Фејсбука које читате около и не верујете шта читате, па се питате је л’ могуће да неко пише такве будалаштине. Изабрана је са листе покрета Доста је било, а на посланичком месту заменила је Милоша Бошковића, који је раније напустио ДЈБ и вратио посланички мандат. Међутим, наступа као самостални посланик јер је пре овог догађаја и она напустила ДЈБ и приступила ДС-у(!?). Да ствар буде тотално сулуда 2000. на 2001. годину ова госпођа је била, ни мање ни више, министар здравља у коалициној прелазној влади након пада Милошевића“.

Шта рећи, а не заплакати?

Оставите Коментар