Каква је ово политичка громада! Ма, чудо једно! Плаши се избора и у месним заједницама…

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић неће на изборе ни у месне заједнице на којима живе његови најближи сарадници, попут његовог заменика Продана Панића!?Сутра, неће их бити на гласању за Савет месне заједнице у Накучанима! Не зато што их не интересују ти избори, него што нико за њих не би ни гласао! Скоро исто као што је био случај недавно у Мајуру, раније у Дреновцу… Чиста нула чланова за Савет месних заједница!

Мештани Накучана кажу, да Зеленовић и коалициона братија нису могли за изборе ни листу да саставе!? Нису могли да нађу 7 људи који би пристали да иду на њихову листу! А, камо ли, да би неко у овом селу гласао за њих…

Ето, толико су Зеленовић и остала Душанова братија популарни на територији града Шапца. Упућенији кажу, “за толико година власти, нису могли ни једну наајобичнију продавницу да отворе за мештане Накучана”, па уопште није ни чудо што нису смели ни да се појаве у овом месту, а камоли да икога питају да га ставе на њихову листу!?

Сада овим местом збијају шале на рачун градоначелника Зеленовића, његових “пајтоса Чоњаге, Жоје и осталих”, да за њих не би гласала ни Проданова породица?!

Штаа се то дешава у Шапцу? Јел се то Зеленовић дефинитивно предао, или не жели да опет доживи тотални фијаско као што је било недавно у Мајуру, или нешто раније у Дреновцу? У Дреновцу и Мајуру потучени су до ногу, па су освојили “фантастичних нула места” у Савету месних заједница! Додуше, градоначелник Зеленовић се у оба случаја “сакрио” иза својих и Душанових “сатрапа коалиционих”, Жоје Вулетића и Совранија Чоњагића званог “политичка превара”!?

Зар вас ово не подсећа на оно, “блам ме да играм утакмицу за коју знам да ћу примити не 5, него 10 комада”?! И сигурно би било тако.

Овако листа СНС је остала без такмаца на овој месној заједници… Дежурне “деде нарикаче” ових дана су (ваљда по налогу Петровића и Зеленовића?!) имали “пуна уста посла да псују капетана у потоку”, упорно покушавајући да своје менторе и мецене сакрију од онога што се не може сакрити: тоталне политичке пропасти. Веома брзо су пронашли нови алиби сигурне пропасти: “неке бесплатне” новине. Па шта? Свако у демократској земљи има право да дели нешто бесплатно. Да пише и објављује, уставом је загарантовано право! И уместо да се баве оним што је написано, ако већ немају паметнија посла, “излизане шабачке, из брлога извађене мумије”, мумлају о нечему што их се уопште не тиче: Да ли су могле и на који начин да се појаве овакве новине у јавности?!

Није им лако. Имају тежак задатак. Да “дигну оно што се не може дићи”, да “губитнике учине победником” онога који је до те мере политички поражен и унижен – да се потпуно погубио!

Како да и од кога сакрију истину коју сви у Шапцу знају; да је политика Небојше Зеленовића потпуно анахрона, извитоперена и уперена само према носиоцима власти у Београду! Јер је финансира највећи српски политички профитер, док му је идеја водиља искључиво мржња према једном човеку: Александру Вучићу! На том путу, Зеленовић, Бастаћ, Обрадовић, па и Вук јеремић су само теретни вагони у његовој композицији, које ће откачити, чим затреба. На првој кривини…

Е. Е.

Оставите Коментар