Тамара Вучић, супруга председника Србије, дала је интервју за портал париског магазина L’Officiel.

Kако је навела на свом налогу на Инстаграму, у интервјуу је говорила о „стилу, српском гламуру, српској моди и још понечему…“.

Интервју и фотографисање се одиграло у Паризу, у резиденцији амбасадора Србије у Француској.

Упитана шта је њен свакодневни стил, рекла је да воли елеганцију и једноставност, било да иде на посао, проводи време са пријатељима, путује или учествује на важном јавном догађају.

„Мислим да би свака жена, када је у питању мода, требало да буде свесна шта њој одговара, да се уклапа са њеном личношћу и ситуацијом“, рекла је Тамара Вучић.

О „српском гламуру“ каже да је за њу гламур све што тежи јединствености и чини вредним.

„Позитиван однос према животу и свету је гламурозан, као што је и српско гостопримство, које је добро познато. Српски гламур је и део наше историје, конкретно династије Немањића, када су српски дворови били преплављени сјајем и гламуром владајуће породице“, истакла је она.

Додаје да српски краљеви и цареви, као и племство, нису били само способни државници, већ и градитељи, песници, писци и да зато и после оволико векова српска средњовековна култура сјаји у својој пуној лепоти и аутентичности сјају.

„Гламур је и Еxпо 2027, на који је Србија поносна и чији је бити домаћин“, навела је.

На питање да ли је „зависница од ципела“, каже да не би то рекла за себе, али да се њен муж вероватно не би сложио.

„На почетку нашег брака ми је рекао – ‘нисам знао да сам оженио стоногу’. Наравно, треба направити разлику између мушког и женског погледа на ту тему. Што се тиче ципела, мој избор су увек штикле – елегантне, шик и савршене“, указује.

Kаже да је култура дубоко укорењена у српску историју и традицију и да се ту налази и образложење зашто је српски народ гостољубив, отворен и позитиван.

Оставите Коментар