Атрактивна Рускиња Кинси Волански (22) завршила је у затвору у Рију јер је покушала да прекине финале Купа Америке! Волански је постала позната када је улетела полугола на терен током финала Лиге шампиона у Мадриду пре месец дана и накратко прекинула дуел Ливерпула и Тотенхема (2:0).

Она је тад на себи имала само купаћи костим на којем је било исписано име порно-сајта „Виталиј ансензорд“, који држи њен дечко Виталиј Здоровецки.

Јурили их по стадиону

Секси Рускиња и Здоровецки покушали су исту ствар да изведу и у недељу на мечу Бразила и Перуа (3:1) на „Маракани“, али им то није пошло за руком, па су завршили у затвору.

– Признајем да је Копа Америка победила, али ми смо свакако имали луду авантуру. Покушала сам да уђем на терен, али овог пута нисам успела. Провели смо ноћ у затвору и сад можемо да уживамо у Рију – поручује Волански.

Волански и Здоровецки су маскирани ушли на стадион, али их је обезбеђење ипак препознало и ухапсило.

– Отпутовали смо у Бразил и обукли смо се као навијачи. Нормално смо дошли до својих седишта на стадиону, али нас је неко брзо препознао. Све се завршило тако што је Виталија јурило 20 радника обезбеђења по „Маракани“ – додаје Волански.

Секси Рускињи и њеном дечку се и те како исплатило улетање на терен у финалу Лиге шампиона. Њихов порно-сајт добио је чак 32 милиона нових корисника, а број пратилаца њеног Инстаграм профила повећао се за 1,7 милиона. Од свега тога, Кинси и Виталиј зарадили су читавих четири милиона евра. Имајући то у виду, сасвим је разумљиво зашто су покушали да понове перформанс у Рију. Кинси уопште и не крије шта јој је циљ.

– Планирам да радим ово још осам година, до своје 30, а онда да се повучем. Кад су ме ухапсили у Мадриду током финала Лиге шампиона, имала сам 300.000 пратилаца на Инстаграму. Сутра ујутро, кад су ме пустили имала сам их више од два милиона. Нема пара којима бисте могли да купите такав публицитет. Одједном, постала сам славна и позната у целом свету. Понуде за посао почеле су само да пристижу. А никоме ништа нажао нисам урадила, само сам се забављала – објашњава Кинси.

Завела и полицајце

Руска секс-бомба додаје да су сви били одушевљени њеним улетањем на терен у Мадриду.
– Навијачима се допало оно што сам урадила, као и играчима. Чак су ми и полицајци у станици тражили да се фотографишемо заједно. Реакције су биле феноменалне, нисам могла бити срећнија. Било је то највеће узбуђење у мом животу – истиче Кинси.

Здоровецки: Пошаљите ми снимак хапшења

Руски јутјубер Виталиј Здоровецки каже да није разочаран што Кинси није успела да уђе на терен.

  • Ухапшени смо, али идемо даље. Ако неко има снимак како чланови обезбеђења покушавају да ме савладају на финалу Купа Америке, нека ми га пошаље – поручује Здоровецки, који је постао познат по томе што је 2014. прекинуо финале Светског првенства у Бразилу.

М.С.

Оставите Коментар