Српска Десница одржала је данас оснивачку скупштину Општинског одбора у Мерошини. Састанку су присуствовали председник Српске Деснице Миша Вацић, чланови Главног одбора и велики број симпатизера са територије општине Мерошине. За председника ОО једногласно је изабран Горан Микић, његов заменик биће Драган Вељковић а за секретара изгласана је Марија Микић.

Окупљенима се обратио изабрани председник који није крио задовољство због посете председника Српске Деснице Мише Вацића и свог именовања, обећавши том приликом да ће оправдати поверење и врха странке али и свих људи који су се на локалу придружили овој партији, и наравно свих грађана општине Мерошина уколико после предстојећих избориа СД буде учествовала у извршној власти.

Програм странке представио је сам председник Миша Вацић говорећи да је СД најбитније да се покрене српско село, спаси од гасења и миграција у градове, сељак помогне на више начина јер стабилна пољопривреда значи стабилну Србију. СД подржава сељаке, обичне људе, али и породицу.

Здрава породица, са много деце, значи просперитет на сваком пољу. СД ће учинити све за бољи живот сваког грађана, и врло је битно да своје представнике и оне који подржавају њихову политику има у свакој општини и у сваком месту у Србији.

Зашто би Мерошина била изузетак, закључио је председник чиме је затворена седница оснивачке скупштине уз громогласан аплауз присутних.

Оставите Коментар