Драшко је Тривићевој пожелио сву срећу, али је и рекао да ће од ње научити „да се никада, ни према коме не постави тако као она према њему данас“.

🔍 “Јелени Тривић од срца желим сву срећу у животу и сваком даљем политичком кораку! Захвалан сам јој на свему што смо заједно прошли, свим побједама, а и изазовима кроз које смо пролазили. У част тога, ништа мање од најбољег не желим да кажем” – навео је Станивуковић на Инстаграму.

Он је рекао да ништа није вриједно спуштања испод људског достојанства.

🔍 “Ако би ме политика икада покушала натјерати да тако ружно причам и изнесем толико лажи о онима са којима сам растао, сазријевао и све ово пролазио, молио бих Бога да станем, одустанем и напустим политику. Ништа није вриједно тог спуштања испод људског достојанства” – навео је Станивуковић.

🔍”Политику, као и живот прате и побједе и порази, а наша снага се мјери по томе како се понашамо у тим различитим животним амплитудама и нико од нас у животу неће бити амнестиран тих амплитуда”, поручио је он.

🔍”Ја ћу једно покушати – научити од ње да се никада, ни према коме не поставим тако као она према мени данас, онда када се чини да ствари нису или добре или по мојој вољи” – закључио је Станивуковић.

Оставите Коментар