Део наивних грађана Србије и Српске, дочекао је победу у Бањалуци човека коме је Олуја ОК, Сребреница геноцид, а Сарајево ближе од Београда као – ослобођење. Далеко мањи, али подједнако загрижени проценат грађана Србије као патриоту доживљава Млађана Ђорђевића, десну руку Тадића под којим су хапшене, пребијане и убијане патриоте, продато Косово, а хероји изручивани у Хаг на тацни.

И један и други, представљају се данас као спасиоци од издајника и носиоци некаквог препорода. И један и други се купају у милионима: први татиним и оним из амбасада, а други прљавим, отетим од грађана.

И један и други тврде да свим срцем штите српске интересе. Српски интерес јесте истина, нарочито о нашим жртвама и нарочито она која ће нам скинути окове лажне и наметнуте нам срамоте.

Не тражим им срце, ни пола срца: нека, ако смеју од својих газда, подрже први анти џихад филм у Европи који показује где је, како и када све почело. Са једном конвертабилном марком или једним евром. Ако им газде дозволе.

Број ми је 0628146228. Нека се јаве. И нека им на секунд памет буде наша, а не туђа и интерес српски, а не лични или белосветски.

Томо Ловрековић

Оставите Коментар