Необични статус Биљане Тасић из Шилова на друштвеним мрежама није само изазвао хиљаде реакција, дељења и позитивних коментара, већ је покренуо и праву лавину хуманости и солидарности са социјално угроженим Србима на Косову и Метохији. Тасићева, која је иначе председница огранка хуманитарне организације „Стуб краља Стефана“ , понудла је на поклон елегантну хаљину и новац за шминку матуранткињама које немају средстава да себи приуште толаету за ово посебно вече.

Фото: Facebook printscreen
Фото: Facebook printscreen

– Веома брзо ми се јавио велики број девојака, али оно што је далеко значајније и што је смисао ове акције, јесте да се јавио велики број хуманих и честитих људи који су спремни на исто и то ме посебно радује. Телефон ми се буквално усијао, зову и људи из иностранства да виде како могу да се укључе и да дају свој допринос и драго ми је што та хуманост живи међу нашем народу – каже Тасићева за наш лист.

Фото: Facebook printscreen
Фото: Facebook printscreen

Тасићева наглашава да је она лично најмање битна у целој причи и да није значајно што је иницијатор те приче, већ да јој је драго што је прича заживела и да се нада да ће постати традиционална, као и да ће у наредном периоду бити присутна у још већем обиму и са још већим бројем потенцијалних донатора.

Оставите Коментар