Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу збуњен је свакодневним изјавама и објавама градоначелника Шапца Небојше Зеленовића, јер нисмо сигурни кога он представља, са које позиције и у чије име се обраћа јавности.
Да је Небојша Зеленовић у потпуности изгубио подршку својих суграђана, не говоре само резултати на изборима за савете у шабачким месним заједницама у којима градоначелник Шапца редовно губи, већ то показују и његови такозвани референдуми о трошењу новца од пореза на имовину.
На референдуму, односно на непосредном изјашњавању у шабачком селу Волујац, од 465 становника гласало је њих 26, у селу Двориште од 169 бирача гласало је 33, док је у Церовцу од 378 становника са правом гласа о трошењу новца који припада читавом селу одлучило њих четворо, колико је изашло на Зеленовићев референдум.
Тренутни градоначелник Шапца Небојша Зеленовић тешко је поднео победу кандидата које је подржао СНС на изборима за Савет МЗ Накучани, јер од тог дана креће његова хистерија. Веома смо узнемирени начином на који он исказује своје незадовољство, јер свакодневно позива на грађански рат и упозорава на, како је у свом последњем саопштењу нагласио, “несагледиве последице” и да ће “Вучић лично бити одговоран”.
Господине Зеленовићу, Вама као осуђеном лицу за проневеру новца из буџета града Шапца, највише одговарају сви видови грађанских сукоба и немира да би под тим плаштом нестали докази о Вашем лоповлуку.
Србија је значајно одмакла од 2012. године када је била под терором Демократске странке, односно Ваших партнера са којима сте све грађане ове земље држали као таоце. Сви ви који позивате на дуге цеви и крвопролиће, свесни сте своје слабости јер снагу једне политике чине грађани који подржавају такву политику.
Господине Зеленовићу, запитајте се колико грађана подржава Вас и Вашу политику, а колико их подржава политику Српске напредне странке и председника Александра Вучића. Молимо Вас да се уразумите и да под хитно престанете да позивате на немире. Таквим понашањем остаћете и без тих неколико симпатизера, а за то Вам не може бити крив председник Александар Вучић и сви који гласају за њега и Српску напредну странку.

ГО СНС у Шапцу

Оставите Коментар