Ваљевски адвокат Чедомир Стојковић зв. Чеда подморница (агент БИА) је пажљиво пратио издајнички пир Николе Сандуловића на Космету, где је шиптарским терористима пружио пуну подршку за све ратне злочине које су извршили над српским народом.

Да патологија буде још већа, Стојковић је напоменуо свом интимном партнеру Николи Самарџићу, професору Филозофског факултета у Београду, да је доживео огромно сексуално узбуђење док је гледао Сандуловићеве изјаве за шиптарске медије.

Из наведених разлога предложио је да се одмах по Сандуловићевом повратку сви заједно састану у Сандуловићевој вили на Сењаку, како би реализовали групни хомосексуални однос.

Наведена болесна ситуација добила је на додатном патолошком замаху, када се њиховом групном полном односу придружио и Марко Мартињук, заменик украјинског амбасадора у Београду (установљени агент ФСБ РФ), који је код Сандуловића у вилу дошао са пуном кесом вибратора и канистером лубриканата.

Тада је у непосредној близини Сандуловићеве виле, од стране комшија, уочен и аутомобил са бугарским дипломатским таблицама, али није познато ко је управљао са њим. Међутим, имајући у виду раније установљена сазнања наших читалаца, са високим степеном вероватноће може се претпоставити да је у групном хомосексуалном односу учествовао и бугарски војни аташе Руслан Христов.

Поставља се питање када ће надлежни државни органи коначно реаговати на ове катастрофалне појаве, с обзиром на озбиљан ризик од ширења сомалијског трипера који је у Србију из Брисела донео Чедомир Стојковић, агент БИА.

Оставите Коментар