Ми који смо учествовали у одбрамбеним ратовима српског народа били смо огорчени на срамне потезе жуте власти, а истовремено немоћни да било шта учинимо тада, јер је владао режим страховладе, хапсили су омладину која каже Косово је Србија. Демократска странка на челу са Тадићем покушала је да нам наметне сопствене неморалне вредности, желећи да нас учине посрамљенима. Желели су да се осећамо као ратни злочинци, а не као браниоци отаџбине. Издајници су нас осуђивали, ниподиштавали.
А данас борци херојске битке на Кошарама, готово у сваком граду имају улицу посвећену овој славној битци. Данас Београд има Булевар хероја са Кошара. И Ниш има Булевар хероја са Кошара. Надамо се и Нови Сад ускоро.
Данас се Хероји са Кошара славе, званично од своје државе. Државне делегације полажу венце у славу наших сабораца. Данас на државној телевизији са поносом гледамо докуметрани филм о нашим храбрим јунацима.
Манипулацијом стране агентуре покушавају да искористе бивше борце на улицама који никада не смеју да забораве да то није питање дневне политике већ националног опстанка. Ми резервну државу немамо нити су нам потребни жуте марионете за коловође антисрпских протеста.
Живела Србија!

Оставите Коментар