Милан Јовановић, привредник из Бујановца, специјално за наш портал говори о састанку у Београду са челним људима Српске Деснице, којем је присуствовао и председник Миша Вацић.

Истичући основне одреднице Српске Деснице, Јовановић овим путем позива све своје суграђане, који се препознају у политичком програму деснице да се укључе у рад одбора.

„Основне одреднице Српске Деснице су традиција, родољубље, национални идентитет, неговање породичних вредности, здраво друштво, враћање обавезног војног рока, као и евроазијске интеграције, као и развој српске привреде са акцентом на пољопривреду. Десница се јасно залаже за побољшање положаја трудница и породиља, те да се послодавци морају понашати одговорно.“, казао је Јовановић, наглашавајући да су у току припреме за оснивање одбора ове политичке опције у Бујановцу.

Пре два дана у просторијама Српске Деснице у Београду одржан је оперативни састанак, а Јовановић је том приликом изнео јасну слику о општини Бујановац, те да су од приоритетних задатака опстанак Срба и положај нашег народа у овом делу Србије.

Договорено је да се изради посебна стратегија за опстанак Срба у Бујановцу, и Бујановца у Србији, за који ће Српска Десница тражити поверење грађана.

Током септембра очекује се оснивачка скупштина одбора у Бујановцу.

Сви заинтересовани се могу јавити на број телефона 065 5386630.

Оставите Коментар