Овај студент који се налази у Албанији где изучава историјску лингвистику “своју” историју испричао је за западне медије.
На твитер налогу албанске дијаспоре објављен је кратак видео снимак уз пропратни текст на енглеском у коме студент из Србије Томислав Перушић (29) оптужује Србију за протеривање милион Албанаца.

Овај студент који се налази у Албанији где изучава историјску лингвистику “своју” историју испричао је за западне медије а пренео их је твитер @ТеамАлбанианс уз текст:

  • 29-годишњи студент Србије Томислав Перушић преселио се у Албанију да би студирао историјску лингвистику. Kаже, „Срби и они у сукобу са Албанцима морају знати да су Албанци увек живели овде и није хумано да лоше поступају са комшијама“.
--

3 KОМЕНТАРА

  1. Kako smo mogli da ih proterami milion kad ih nije bili toliko. Sada ih ima malo više, ato je zbog doseljavanja na naša srpska imanja koja nam je nazovi država Kosovo uzurpirala i bez prava naše žalbe (iako imamo sve papire čak i tursku tapiju iz 1898 godine) i npr mojih 5 ha i 94 ari poklonima tim novim stanovnicima. A ti iz Subotice pa još hrvat naravno da neznaš pravo stanje, uči njihovu istoriju i želim ti da tamo ostaneš za svja vremena. Sretno ti bilo

Leave a Reply