Неколико стотина будућих правника изашло је на улице испред Правног факултета како би изразили негодовање због бахатог понашања и новчаних малверзација појединих чланова тренутног студентског парламента Правног факултета.
Марко, бруцош Правног факултета, је изјавио пред окупљенима : „ Већ скоро десет година гледамо како студентски новац нестаје и завршава у рукама појединаца. Ради се о милионима динара који су предвиђени за побољшање услова студирања, а они их користе за путовања и куповину маркиране гардеробе. Овде смо се окупили да им кажемо доста! Победићемо их заједно трећег априла ( тада су избори за студентски парламент прим. аут. ) и ставити тачку на њихову бахатост.“

Окупљени су више пута узвикивали против тренутног председника студенског парламента Милана М., за кога се везује највише новчаних малверзација и Уроша М. против кога је подигнута кривична пријава јер је са фалсификованом исправом гласао на скупштини ФК Партизан.

Игор Голубовић, носилац листе Правни правницима – опозиција ПФ која излази на расписане изборе и која је главна претња тренутном сазиву парламента изнео је више оптужби на рад парламента: „ Док они седе у ђакузију и скијају на Копаонику од наших пара, поједини студенти немају где да седну на предавањима и уче преко лета у читаоници без климе и вентилације. Они по правнијади узму 20.000 евра, а прошле године су отишли тако далеко да 3000 лименки енергетског пића, које су добили од спонзора, продају по београдским клубовима и тај новац ставе у свој џеп. Поједини представници парламента су лажно пријављени као националне мањине како би студирали о трошку државе. За време њихове владавине, ми смо изгубили један рок, прети нам губитак и апсолвентских рокова, године су закључане, а елиминациони тестови све тежи и и тежи. Њих није брига за то, јер они испите практично и не полажу. На нашем факулету тренутно постоје две класе студената, они који су привилеговани и део парламента и могу да раде шта хоће, а са друге стране су нормални студенти. Станимо на пут томе, победимо их заједно. Нови људи за нови почетак!

Редакција нашег листа је дошла до сазнања да парламент има истоимену регистровану организацију у АПР-у, преко које пере новац и на који се уплаћују милионске цифре. Наша сазнања поделили смо са надлежним државним органима, који испитују случај. Верујемо да ће све изаћи на видело и да ће на наредним изборима за студентски парламент победити људи који могу да врете углед овој институцији, који је пољуљан услед немара и бахатости тренутног састава парламента.