Српска лига изражава незадовољство и забринутост због све учесталијих медијских напада на Безбедносну информативну агнецију (БИА) и њено руководство, јер се на овај начин озбиљно нарушава национална безбедност и поверење грађана Србије у једну од најважних државних институција, као што је БИА – изјавио је Александар Ђурђев, председник СЛ, апелујући на све државне органе да што пре зауставе нападе и открију ко заправо стоји иза прогона српске безбедносне агенције.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

  • Више од двадесет година води се најбруталнији медијска кампања против српске националне безбедности, која је оставила велике последице по сигурност и просперитет државе Србије – истиче Ђурђев.
  • Очигледно је да појединиим медијима, али и неким опозиционим политичким странкама и покретима, али и невладиним организацијама једини циљ да негативном политичком кампањом покушају да пољуљају интегритет БИА-а и да на тај начин створе атмосферу страха и несигурности у целој земљи и код припадника српских безбедносних снага – каже Ђурђев, додајући да држава што пре мора да учини нешто како би се спречила дисквалификација националне безбедносне агенције у јавности која је у претходном периоду забележила значајне резултате у свом раду.
  • Сведоци смо да се добар део политичке, медијске, невладине и квази елите утркује да се загњури у валове страних амабасада и лоче глобалистичке НГО фондове, мислећи да ће их страни закупци ценити утолико више колико они пљују по сопственој држави и њеним институцијама. Сви добро знамо да се до пре коју годину из буџета Р. Србије више средства издвајало за антисрпске невладине организације него за целокупни српски безбедносни сектор. Данас је ситуација потпуно другачија и зато ови сисачи иностраних фондова толико силно нападају све што је српско – закључује Ђурђев.

Оставите Коментар