Вишемесечно контаминирање српске јавности великим причама квазилидера “руске опозиције” Пјотра Никитина (агент ФСБ) и промашеног адвокатског случаја Чедомира Стојковића званог “Чеда Подморница” (агент БИА) о борби за права “потлачених Украјинаца” коначно је демистификовано.

Као што се могло и претпоставити, у позадини су њихови дубоко поремећени перверзни нагони, што је потврђено и у случају украјинске држављанке Марије Вихивске. Наиме, “Подморница” је подмукло упловила у судски поступак који се против ње води пред Прекршајним судом у Београду, како би се са Никитином заправо приближио њеном партнеру, руском држављанину Јурију Курочкину, који је, чим су га “Подморница” и Никитин уочили, у њиховим предаторским хомосексуалним мозговима препознат као лак плен.

Иживљавајући се над њиховом незавидном ситуацијом, Никитин је “великодушно” понудио посао Јурију, а онда је, заједно са “Подморницом”, под претњом да ће Вихинску отерати на робију или депортовати, од њега начинио сексуалног роба. Међутим, на томе се нису зауставили, него га у својим садистичким поривима приморавају да им се одазива на име “Јурица Шурица”, алудирајући на готово поетичну подударност његовог презимена и додељене му ропске улоге.

Толико о њиховим племенитим намерама, које када се сведу на чињенично стање, изазивају мучнину у желуцу чак и најпрекаљенијих независних истраживачких новинара, те се надамо да ће обелодањивање и ове велике истине допринети томе да народи Србије, Русије и Украјине коначно увиде о каквим се монструмима ради.

Оставите Коментар