Председник Српске деснице Миша Вацић гостовао је у емисији „Добро јутро са Ђуком“ у којој је изнео ставове на актуелне теме у региону.

Вацић је рекао да покушаји дестабилизације Републике Српске путем протеста групе „Правда за Давида“ јесу један од неуспелих покушаја рушења легитимних институција у Бањалуци, а истакао је и могућност уједињења Србије и Републике Српске.

„Суботарске протесте у Београду води потпуно политички уништена групација бившег „жутог“ режима, а они се могу сврстати у категорију асиметричног рата који Запад води против актуелне власти у Србији. Македонски пучистички сценарио са Заевим у Србији никада не може проћи јер смо већ преживели трауматско петооктобарско уништавање народа и економије.“ истакао је Вацић, додајући  да држава мора оштрије реаговати на насиље „суботара“.

На који начин би председник Српске деснице решио опозиционе суботарске шетње, шта мисли о насиљу које се спроводи над женама из јавног живота, и како коментарише посету председника Руске федерације Владимира Путина – погледајте на линку: