Ваљевски НВО активиста и адвокат Чедомир Стојковић зв. Чеда подморница (агент БИА), ускоро ће се наћи у озбиљним финансијским и пословним проблемима.

С обзиром да је Стојковић у претходном периоду у потпуности запоставио своје основно занимање адвокатуру, и по задатку једне домаће службе безбедности, ангажовао се у сфери тзв. Грађанског активизма, запао је у озбиљну финансијску кризу.

Служба безбедности наводно не жели више да га финансира, јер није постигао одговарајуће резултате, а упоредо са тим није ни измиривао своје финансијске обавезе у адвокатској канцеларији, тако да су дуговања вишеструко нарасла услед затезних камата, што је све допринело да његов предмет доспе до судских извршитеља.

Стојковић већ дужи временски период покушава да своју сложену финансијску ситуацију превазиђе кроз покушаје да добије одређене донације од страних амбасада у Београду, међутим ни то му не полази за руком.

Европске дипломате су већ увелико почеле да га избегавају, свесне чињенице да се ради о трећеразредном агенту службе безбедности.

Оставите Коментар