Данас током блокаде радова на реконструкцији Трга Републике коју спроводе Ђиласови и Јеремићеви хулигани предвођени председником општине Стари Град Марком Бастаћем дошло је до инцидента из којег је насилник који је малтретирао и псовао старијег Београђанина (68) извукао дебљи крај.

Један од Ђиласових и Бастаћевих хулигана, Марко Драгославић, члан Општинског одбора Јеремићеве Народне странке на Звездари, познат на друштвеним мрежама као Оперативац из Земуна, који учествује у вандалским блокадама радова на Тргу Републике, почео је да псује и вређа старијег господина који се успротивио њиховој акцији, а затим и насрнуо физички на њега. А онда је добио баш оно што је тражио…

Драгославић, који је одраније познат по насилничком понашању, на друштвеним мрежама покушао је да искриви истину и монтираним снимцима без звука прикаже како је он жртва напада.

Међутим, и на снимку из другог угла, који је такође објављен на друштвеним мрежама, јасно се види да је старији суграђанин који се враћао из продавнице и у руци носио кесу био жртва напада Ђиласовог хулигана.

Да Драгославић није жртва напада, већ насилник, показује случај из октобра 2017. када на овај следбеник Драгана Ђиласа и Марка Бастаћа физички напао в.д. директора КБЦ Звездара Петра Сворцана.

Како је тада писао портал Телеграф.рс , в.д. директора КБЦ Звездара напао је М.Д. (25) против кога су ова установа и сам директор у неколико наврата већ подносили пријаве због узнемиравања, вербалне агресије и неовлашћеног сликања унутар болнице.

Фото: Printscreen telegraf.rs
Фото: Printscreen telegraf.rs

В.д. директор прошао је са лакшим телесним повредама о којима постоји медицинска документација, а случај је пријављен надлежним службама, наводе у саопштењу.

Драгославић је био учесник и насилног упада Бошка Обрадовића и Драгана Ђиласа на РТС 16. марта ове године, што се јасно види на овом снимку:

Хулиган Драгославић је толики насилник да је и Ђилас морао да га удара током напада на зграду РТС да га обузда!

Иначе Марко Драгославић је члан општинског одбора Народне странке Вука Јеремића на Звездари.

Оставите Коментар