Данас током блокаде радова на реконструкцији Трга Републике коју спроводе Ђиласови и Јеремићеви хулигани предвођени председником општине Стари Град Марком Бастаћем дошло је до инцидента из којег је насилник који је малтретирао и псовао старијег Београђанина (68) извукао дебљи крај.

Један од Ђиласових и Бастаћевих хулигана, Марко Драгославић, члан Општинског одбора Јеремићеве Народне странке на Звездари, познат на друштвеним мрежама као Оперативац из Земуна, који учествује у вандалским блокадама радова на Тргу Републике, почео је да псује и вређа старијег господина који се успротивио њиховој акцији, а затим и насрнуо физички на њега. А онда је добио баш оно што је тражио…

Драгославић, који је одраније познат по насилничком понашању, на друштвеним мрежама покушао је да искриви истину и монтираним снимцима без звука прикаже како је он жртва напада.

Међутим, и на снимку из другог угла, који је такође објављен на друштвеним мрежама, јасно се види да је старији суграђанин који се враћао из продавнице и у руци носио кесу био жртва напада Ђиласовог хулигана.

Да Драгославић није жртва напада, већ насилник, показује случај из октобра 2017. када на овај следбеник Драгана Ђиласа и Марка Бастаћа физички напао в.д. директора КБЦ Звездара Петра Сворцана.

Како је тада писао портал Телеграф.рс , в.д. директора КБЦ Звездара напао је М.Д. (25) против кога су ова установа и сам директор у неколико наврата већ подносили пријаве због узнемиравања, вербалне агресије и неовлашћеног сликања унутар болнице.

Фото: Printscreen telegraf.rs
Фото: Printscreen telegraf.rs

В.д. директор прошао је са лакшим телесним повредама о којима постоји медицинска документација, а случај је пријављен надлежним службама, наводе у саопштењу.

Драгославић је био учесник и насилног упада Бошка Обрадовића и Драгана Ђиласа на РТС 16. марта ове године, што се јасно види на овом снимку:

Хулиган Драгославић је толики насилник да је и Ђилас морао да га удара током напада на зграду РТС да га обузда!

Иначе Марко Драгославић је члан општинског одбора Народне странке Вука Јеремића на Звездари.

Advertisements

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here