Он је, могло би се рећи, најмлађи сервисер у Србији, пише РТВ Маг. Кад гледа праве велике мајсторе труди се, каже, да им не смета, али да што више научи од њих. Никола другима радо даје савјете и разбија стереотипе да су ауто-механичари необразовани и неуки, јер је он одличан ђак.

Воли аутомобиле, а да своја знања и вјештине радо дијели са другима знају они који су радо посјетили његов јутјуб канал.

– Прво треба да зна тај посао да ради, јер има доста мајстора који не знају, који ће само направити већи проблем. И треба да има адекватан алат – објашњава који су предуслови за то да се постане добар у том послу.

Многе тајна заната сазнао је од својих суграђана, али и од јутјубера, у чије се редове сам и прикључио.

– Покушавам да не сметам, али да сазнам што више. Највише волим кад одем тамо, снимим поучан видео и ја још нешто научим. Ако видим да ауто лоше вергла, знам да је акумулатор – наводи шта је нучио у радионицама.

Каже и да сваки возач мора да зна две ствари – да проијмени гуму и да напуни акумулатор, пише Телеграф.

– Што се тиче акумулатора, стоје две клеме, одврну се шрафови на њима, и само се замијени. А и гуму могу да промијеним, то треба свако да зна – казао је.

Циљ му је, наводи, да информише људе и да неко од њега понешто и научи. Значе му и похвала и критика, јер је спреман да се развија. Одличан је ученик седмог разреда, игра фолклор.

– Људи говоре да други постају механичари кад су необразовани… Ја сам одличан у школи – рекао је наводећи да још увек не зна чиме ће се бавити, али јасно рушећи предрасуде.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар