Весић послао поруку Обрадовићу након што се овај „узбудио“ јер је Град Београд свечано прославио осам векова аутокефалности своје цркве у присуству свог Патријарха.

  • Видим да се Ђиласов слуга и плаћеник Бошко Обрадовић баш узбудио јер је Град Београд свечано прославио осам векова аутокефалности своје цркве у присуству свог Патријарха.
  • Па како да ти кажем Обрадовићу – свако своју славу слави. Ми осам векова аутокефалности јер то је наша слава, а ти, рецимо, наредног априла можеш да славиш 79 година од фашистичке окупције Србије јер је тада твој идол, српски фашиста, Димитрије Љотић дошао на власт. А за ту прославу би могао да зовеш оног распопа Мираша Дедеића јер и он слави италијанску окупацију Црне Горе.
  • Успут, уз велику помоћ историчара и социолога, у петак су предати нови докази суду да је Бошко Обрадовић, следбеник српског фашисте Димитрија Љотића, а самим тим фашиста. Бошко, коме је фашиста Љотић идол, наљутио се што сам рекао да је фашиста па ме је тужио суду.

Надам се да овај пут Бошко неће да побегне са суда као што је то урадио прошли пут. А чекао сам га да објасни како је то љотићевац Марисав Петровић у октобру 1941. године скупљао ђаке у Крагујевцу и доводио их фашистима на стрељање. И Марисаву је Љотић био идол као и Бошку.

Оставите Коментар