Након удружења „Наш исток“ Српској десници приступио је и Савез удружења бораца и ратних војних ветерана – Старих ратника Србије из Бора.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Председник удружења Жарко Перовић потписао је меморандум о сарадњи са председником Српске деснице Мишом Вацићем, напомињући да је у Српској десници и њеном младом лидеру препознао искреног партнера и да ће будуће активности бити резултат заједничке сарадње борбе за Србију.

„Изразито сам поносан што је Савез постао део деснице јер је управо Српска десница препозната од стране борачких и ветеранских удружења као политичка опција која сабира патриотско – национални блок“, рекао је Миша Вацић додајући да је ово деветнаеста организација која је званично постала део СД-а.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Српска десница истиче да је председник Покрета ветерана Саша Дујовић заменик председника Мише Вацића, док је председник Савеза борачких организација Републике Србије – Сабор Дејан Марјановић члан председништва Српске деснице.

Легендарни шеф обезбеђења генерала Ратка Младића Бранислав Пухало је председник Савета за безбедност Српске деснице, а чувени сарајевски ратни комадант добровољаца Бранислав Брне Гавриловић је почасни члан председништва.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Српска десница је поносна на чињеницу да многи угледни појединци и озбиљне патриотске организације препознају наш политички потенцијал. Искрени патриотизам који промовише Српска десница, у намери одбране српских националних интереса, сваким даном привлачи све више родољубиво опредељених грађана и националних покрета који су спремни да се боре за своју државу.