Српска Десница постаје све популарнији политички субјект у Србији, о чему говори велики број основаних градских и општинских одбора широм земље. Програм Српске Деснице прихвата све већи број национално опредељених људи који се добровољно укључују у развој организације у својим срединама. Лидер Српске Деснице Миша Вацић показао је да озбиљно претендује на политички успех у предстојећем изборном одмеравању снага у Србији, јер Српској Десници свакодневно приступају угледни и већ остварени људи на личном и професионалном плану.

Један од познатих и успешних људи данас је постао члан Српске Деснице, специјалиста спортске медицине др Александар Марковић – Сандро. Захваљујући његовом драгоценом искуству из области просвете, културе и медија, Миша Вацић укључио га је личном одлуком у рад Политичког савета Српске Деснице.

Др Марковић завршио је медицину 1999. године, а специјализацију из спортске медицине 2003.године. Следеће 3 године радио је као волонтер, а наредних 10 година био је запослен у болници „Острог“. Након тога, др Марковић отвара своју ординацију „As Medica“ где и сада ради као спортски лекар. Додатно, као професор у средњој медицинској школи на Академији „Доситеј“, ученицима предаје 7 стручних предмета. Свестрани др Марковић објавио је и 7 албума са музичком групом „Прслук бенд“ и већ 28 година успешно води емисију „Prslook again“. Др Марковић до сада је снимио чак 1187 talk show емисија, у којима су му гости били најбитнији људи нашег јавног живота. Поред наведених, водио је још 3 емисије: „Прва ноћ са др Сандром“, „У служби здравља“ и „БН недељно поподне“. Сви наведени садржаји доступни су преко You Tube канала.

Приступање др Александра Марковића Српској Десници коју предводи Миша Вацић представља мотивацију и охрабрење осталим јавним личностима да се прикључе националној борби за очување наших културних вредности. Српска Десница је политички спој савремености и српске традиције, коју видимо као тренутно најоптималнији концепт српског родољубља. Др Александар Марковић, уз остале српске интелектуалце у Српској Десници, то је само данас потврдио.

До победе!

Оставите Коментар