Већ је познато да је широм Србије 20 одборника заступа Српску Десницу, а најновији је прелазак одборника из Социјалистичке партије Србије у Српску Десницу чиме су подигли број одборника на 22 и ставили се на располагање њеном лидеру Миши Вацићу.
Дарко Томић, бивши председник Општине Трговиште, и донедавни председник одборничке групе у скупштини општине је преласком из СПС-а у Српску Десницу постао је председник одбора Српске Деснице и одборник СД у Трговишту.

Миша Вацић и Дарко Томић

У редове Српске Деснице прешли су Милан Петровић, потпредседник Градског одбора СПС Пирот и доскорашњи помоћник градоначелника Пирота, Нинослав Ћирић, члан градског већа Града Пирота и потпредседник Рукометног Савеза централне Србије.

Милан Петровић

Српска Десница је појачана и Маријаном Анђелић, која је до неки дан била одборник СПС-а, да би потписујући приступницу постала одборник Деснице и након успешне оснивачке скупштине у препуној сали Општине Мионица председник Општинског одбора Српске Деснице у Мионици, у којој су избори тек за 2 године.
Ови успешни људи са неокаљаним политичким биографијама одлучују се на овај корак јер сматрају да СПС нема енергичност и младалачку снагу као Српска Десница.

Нинослав Ћирић

Сви они су уверени да ће као српски родољуби највећи политички и економски допринос пружити својим суграђанима кроз деловање Српске Деснице, наглашавајући одличан политички програм и домаћински однос према држави и народу који заговара некомпромитована и искрена Српска Десница.
Српска Десница својим националним програмом, свакодневним политичким активностима по Србији и у непрестаном директном контакту са народом добија све више симпатија искрених патриота.
Анђелићева је истакла да се одлучила да своју одборничку функцију убудуће обавља као члан Српске Деснице, из разлога што је препознала млад тим успешних људи који су одлучни да се боре за бољу будућност носећи се патриотским идејама.

Миша Вацић и Маријана Анђелић


„Препознао сам у Српској Десници снагу и енергију са којом можемо допринети побољшању националне свести, као и побољшању услова живота како на локалу, тако и на републичком нивоу. Били смо на јавним функцијама тако да знамо, умемо и хоћемо, а и можемо да се изборимо за бољу Србију и бољи Пирот“, рекао је Милан Петровић.
Дарко Томић из Трговишта казао је да Српска Десница заједно са њеним председником Мишом Вацићем инсистира на заштити националних вредности српског народа и културног идентитета, вредновања породице, као и на основама српске државности.

Leave a Reply