Арапска партија управо је позвала Швеђане који не цене мултикултурализам да се одрекну шведског држављанства и да напусте земљу!

На свом званичном Фејсбук каналу објавила је:

„Арапска партија тражи од свих Швеђана који не прихватају вредности различитости да се одрекну држављанства и напусте земљу. Овде немате шта да радите, ваша Шведска, коју бисте желели да вратите, заувек је нестала!“

Арапска партија је отила и корак даље, можда и прешла Рубикон.

Саопштила је да ће радити на пројекту „емиграције за Швеђане којима се не свиђа ситуација у земљи“.

Штавише, обећава да ће свим Швеђанима који су критични према имиграцији бити понуђена издашна новчана надокнада ако добровољно напусте Шведску.

Према секретару странке Крару Ал-Хамедеу, то ће омогућити ефикасније усељавање, као и „довести до уједињења земље“:

„Ако мултикултурализам некоме није по вољи, друштво може да му помогне да емигрира. Желимо да закључимо споразуме са земљама које могу бити занимљиве Швеђанима за пресељавање, попут Пољске, Тајланда, Новог Зеланда или других хомогенијих и мање религиозних земаља. Видимо да би многи Швеђани, а посебно пензионери, желели да се преселе, али не могу то да себи приуште, а ми ћемо им помоћи“, објаснио је Ал-Хамеде.

Многи Швеђани су се узнемирили. Многи и јавно критикују Арапску партију, наглашавајући да нису они ти који „стварају хаос и напетост у Шведској“ већ придошлице“ које се и због тога „морају вратити одакле у дошле“.

Арапска партија је нова странка.

Планира да учествује на парламентарним изборима 2022. године.

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар