Мона Волтер је Сомалка која је дошла у Шведску 90-их. У Сомалији никада није била религиозна, али у Шведској је била мање-више присиљена да иде у џамију и носи хиџаб.

Након неколико година побунила се, напустила ислам и постала атеиста. На крају је почела да верује у Исуса и окренула се хришћанству, пише Ингридоцхариа.

“Дуги низ година покушавала сам да натерам Швеђане да схвате какав је муслимански циљ – преузимање ваше земље. Прво ће захтевати шеријатске судове, као и у Великој Британији” – каже она.

Али мејнстрим медији не желе да слушају Мону Волтер. Они је називају контроверзном, а већина Швеђана не жели да чује њене поруке, које сматрају сувише застрашујућим, према блогу Ингрид и Мариа.

“Швеђани су уверени да ће се шведски закони увек примењивати​ у њиховој земљи. Али питајте било ког Енглеза да ли је пре 30 година веровао да ће Британија имати легалне шеријатске судове 2019. године. Нико не би помислио да је то могуће.”

“Ако Шведска призна шеријатске судове, муслимани ће имати нове захтеве, као што је дозвола да управљају властитим енклавама без уплитања шведског друштва и закона. Kрајњи циљ је шеријат који ће владати целом Шведском.” – рекла је она.

“Ако постоје неке плавуше и плавооке Швеђанке, тада ће то бити свеједно – јер ће ускоро све оне бити иза никаба и бурки ” – наводи Мона.

“Оно што муслимански политичари желе јесте промена закона како би муслимани у Шведској добили дозволу да живе под шеријатским законом. Они желе да владају властитим подручјима без поштовања секуларних закона Шведске.”

“То је дугорочни циљ и ислам има пуно стрпљења. Kако они кажу: Ви имате сатове, а ми имамо време” – наставља она.

Пре избора 9. септембра прошле године већина шведских новинара била је хистерична у вези са нацистичком странком Нордијског покрета отпора. Они су добили 2106 гласова, што јасно показује да Швеђани нису заинтересовани за национал-социјализам.

Али, чини се да се нико не боји чињенице да Шведска сада има око милион муслимана у земљи, од којих су се многи инфилтрирали у политичке странке како би промовисали своје интересе. Питање је када ће муслимани формирати своју властиту странку у Шведској.

У Белгији је Исламска странка била врло успешна у последњих неколико година, с политичким циљевима као што је стварање “100 одсто исламске државе” и увођење шеријатског закона. Они кажу како ће Белгија имати муслиманску већину за само 12 година.

“Једино решење за Шведску је покретање масовне репатријације људи који мисле да је овде све “харам” и који не желе да постану део друштва и одбијају да се асимилују.”

Ако то не учинимо, ислам ће преузети Шведску за 50 година. Демографија је врло јасна – за 100 година игра је готова – закључује Мона.

Оставите Коментар