Где се мушкарци и жене већ одавно не разликују, и где се све то назива слободом избора, али они који изаберу другачији пут бивају жигосани као ретардирани насилници?

Глумац Kијану Ривс већ неколико пута је одушевио јавност , пре свега својом скромношћу – он се вози јавним превозом, а онда и великодушношћу – велики део својих хонорара даје у добротворне сврхе. Његови Фејсбук постови су у последње време веома популарни, а ми смо се присетили једног који је буквално запалио интернет:

„Не могу да будем део света где мушкарци облаче своје жене тако да покажу све што би требало да буде драгоцено. Где не постоји образац части и достојанства, и где се не можемо ослонити на оне који кажу „Обећавам“.

Где жене не желе децу, а мушкарци не желе породицу.Где будале верују да су успешне у аутима својих очева, и где очеви имају мало моћи и покушавају да докажу да сте нико и ништа. Где људи лажно изјављују да верују у Бога са чашом ракије у руци, и са мањком било каквог разумевања своје религије.

Где се љубомора сматра срамотном, а скромност је мана. Где су људи заборавили на љубав, али трагају за савршеним партнером. Где момци троше новац својих родитеља у ноћним клубовима, имитирајући примитивне звукове, а девојке се због тога заљубљују у њих.

Где се мушкарци и жене већ одавно не разликују, и где се све то назива слободом избора, али они који изаберу другачији пут бивају жигосани као ретардирани насилници? Ја бирам свој пут, али штета је што не налазим разумевање у људима међу којима сам највише желео да га пронађем“, написао је глумац.