Амерички ТВ водитељ Фокс њуза, Такер Карлсон изјавио је да се САД морају вратити традиционалном систему гласања и да председнички избори у тој држави 2020. године нису били поштени.

  • Друге државе разумеју, не користе електронско гласање јер знају да то подрива поверење у демократију – рекао је Карлсон.

Он каже да се САД морају вратити традиционалном систему гласања, али да то не значи да грађани треба да забораве да избори 2020. године нису били поштени.

  • Морали бисмо одмах да се вратимо традиционалном систему гласања, оном који је стотинама година био у нашој демократији, али истовремено, не бисмо смели да дозволимо да нас фокус на гласачке машине одврати од свега што се раније догодило овог месеца. Председнички избори 2020. нису били поштени. Ниједна поштена особа не би могла да тврди да су били поштени – изјавио је Карлсон.

Водитељ је објаснио да су медији били уз Џоа Бајдена.

  • На многим нивоима систем је намештен против једног кандидата, а у корист другог, и намештен је на начине који нису скривени од погледа. Сви смо видели да се то догодило. Медији су отворено били уз демократског кандидата. Џо Бајден и Камала Херис одбили су да објасне шта ће учинити ако буду изабрани. То се никада раније није десило ни на једним председничким изборима у америчкој историји, али медији су им то дозволили – закључио је Kарлсон.

Водитељ је објаснио да су демократе искористиле подршку Гугла, Твитера и Фејсбука да би победиле на изборима.

  • Али пре свега, демократе су искористиле моћ Big Tech компанија да победе на овим изборима. Практично све вести и све информације у свету енглеског говорног подручја путују кроз једну компанију Гугл. Огроман проценат наших политичких расправа одвија се на Фејсбуку и Твитеру. Ако користите технологију за цензурисање идеја које људи могу да изразе на мрежи, на крају, ви контролишете како становништво гласа. И управо то су учинили. Они су наместили изборе пред свима нама и нико по том питању није ништа урадио – рекао је водитељ.

Оставите Коментар