Наташа Беквалац је у емисији „Међу нама“ на Новој С у друштву водитељке Маје Јапунџе Николић подржала ЛГБТ популацију и покренула иницијативу за доношење закона о истополним заједницама.

До ове приче дошло је на интересантан начин, када је Наташа током разговора одглумила да је нешто жуља на сандали, а потом извукла шарени каменчић.

  • Тај каменчић жуља не само мене, него и многе људе у нашој земљи. У питању су људи ЛГБТ популације. Желела бих да покренем иницијативу о доношењу закона о истополним заједницама – рекла је Наташа, која је први пут подржала ЛГБТ заједницу 2016. године, на Паради поноса.
  • Себи ћу као јавној личности дати за право да покренем ову иницијативу. Они немају право на здравствену заштиту, постоји још много питања која се тичу основних људских права која они немају – истакла је Наташа.
  • 90 посто мојих пријатеља су ЛГБТ популације и знам шта сам са њима доживљавала, колико непријатности и ружних ствари… Та мржња је јача од пристојности – изложила је певачица.
  • Мој ментални склоп, моја душа и срце то никада не може да разуме. То је мржња која је без основа, за мој укус. Ти људи никога не угрожавају, неће ти узети ништа… Просто мислим да је неоснована – изјавила је.

Parada.rs је сајт где се може потписати петиција за закон о истополним заједницама, а уз то је Наташа нагласила да истополна заједница не значи брак.

Потом је испричала и један детаљ из приватног живота, а ради се о томе да ју је ћерка Хана одушевила својим понашањем када се нашла у непријатној ситуацији.

  • Рекли су јој да јој се „мама дружи са педер*инама“. Она је тако то одбранила и тако је то рекла, јако сам поносна на њу – испричала је Наташа.

Leave a Reply