На друштвеним мрежама покренута је својеврсна кампања подршке Дајковићу са циљем да га охрабри да се наредне године кандидује за градоначелника Подгорице

Годину прије подгоричких локалних избора питање ко ће бити први човјек главног града Црне Горе актуелизовано је јер многе партије шансу виде у таласу промјена започетих на парламентарним изборима 30. августа прошле године.

Ових дана на друштвеним мрежама посебно је актуелан млади црногорски политичар Владислав Дајковић, бивши генерални секретар Праве Црне Горе.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

На друштвеним мрежама покренута је својеврсна кампања подршке Дајковићу са циљем да га охрабри да се наредне године кандидује за градоначелника Подгорице.

Дајковић је широј јавности постао познат као блогер, а посебну популнарност постигао је извјештавајући уживо на друштевним мрежама са прошлогодишњих литија којима је изражавано негодовање грађана поводом Закона о слободи вјероисповијести и током августовских немира у Будви.

1668628

Након што је напустио Праву Црну Гору, Дајковић није постао члан ниједне политичке партије, али је на парламентарним и локалним изборима подржао коалицију „За будућност Црне Горе“.

У овом тренутку није познато да ли ће Дајковић стварно бити кандидат за градоначелника Подгорице на наредним локалним изборима, нити да ли ће имати подршку неке политичке партије или коалиције.

У сваком случају, сасвим је извјесно да ће наредни локални избори бити веома занимљиви, а посебно ће бити занимљиво ко ће бити кандидати за градоначелника, односно ко ће евентуално стати на црту Дајковићу.

У својеврсној анкети насталој након коментара на једном порталу, гдје је предложено да Дајковић буде кандидат за градончелника, 86 одсто учесника у анкети подржало је његову кандидатуру.

М.П.

Оставите Коментар