Руски Национални противтерористички комитет објавио је видео-снимак са места ликвидације терориста у граду Кољчугину у Владимирској области.

На снимку се види како припадници специјалних снага блокирају групу криминалаца у приватној кући. Упркос позиву да положе оружје и предају се, криминалци су отворили ватру на снаге безбедности. Милитанти су ликвидирани када су специјалци узвратили паљбу.

У Русији ликвидирани терористи који су припремали напад!

У Русији ликвидирани терористи који су припремали напад!Руски Национални противтерористички комитет објавио је видео-снимак са места ликвидације терориста у граду Кољчугино Владимирске области.

Gepostet von Sputnik Србијa am Mittwoch, 22. Mai 2019

Град је раније увео режим противтерористичке операције. За време операције, становници оближњих кућа су евакуисани. Међу снагама безбедности и цивилима није било жртава.

Према подацима оперативног штаба Комитета, криминалци су били припадници једне од терористичких организација, одржавали су контакте са посредницима у иностранству, по чијем су наређењу припремали напад.

Осим тога, припадници обавештајних служби код њих су пронашли оружје, муницију, импровизовану експлозивну направу и верску екстремистичку литературу.

Advertisements
--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here