Хашим Тачи, премијер такозване државе Косово, има харем са 52 сексуалне робиње. Девојке су ту да пружају сексуалне услуге Тачијевим пријатељима, страним дипломатама, припадницима КФОР и Еулекса, а оргије умеју да потрају и по неколико дана.

Према речима једне од девојака, Украјинке Н. М. (19), која је успела да се извуче пошто је њена породица за откуп платила 80.000 долара, дрога и алкохол саставни су део оргија, а Тачи уме толико да се уради кокаином да једва даје знаке живота.

Управо је ова Украјинка руским обавештајцима открила овај харем, смештен у центру Приштине, у подруму зграде на углу улица Шаип Спахија и Бедри Шала.

– Ниједна од девојака није Албанка. Неколико је њих с Балкана, десетак Рускиња, једна црнкиња из Камеруна, две Кинескиње. Ту се месечно потроше килограми кокаина и других дрога. Једна девојка из Колумбије, коју су звали Долорес, своју непослушност платила је главом – у заједничкој трпезарији, наочиглед свих, из пиштоља ју је убио један припадник Тачијевог обезбеђења – испричала је Н. М.