Србију је пре пет дана задесила неописива трагедија, када је у среду 3. маја дечак К.К. (13) ушао у своју Основну школу “Владислав Рибникар” на Врачару и из ватреног оружја усмртио седам девојчица, једног дечака и чувара школе.

Дечак је ранио још шесторо својих школских другова и другарица, као и наставницу историје.

Само дан након масакра какав се није десио на овим просторима, У.Б. (21) је у селу Мало Орашје и Дубона код Младеновца, такође из ватреног оружја усмртио осморо људи, и неколико тешко ранио. Услед ове две незамисливе трагедије, Влада Републике Србије донела је одлуку да у читавој земљи буде проглашена тродневна жалост.

Због овакве одлуке, као и из поштовања према невиним жртвама, породицама и пријатељима настрадалих, телевизија Пинк данас је донела одлуку да још увек на екранима не емитује свој редовни програм, између осталог и ријалити “Задругу”.

– Из најдубљег саосећања и поштовања према жртвама две незамисливе трагедије у нашој земљи, и према свима који су своје најближе изгубили, телевизија Пинк ће и у наредним данима емитовати измењен програм. Овим путем желимо да још једном изјавимо најискреније саучешће породицама и пријатељима оних који су неправедно изгубили своје животе – саопштили су са телевизије.

Оставите Коментар