Дејан Манић Манда, шеф Јединствене Србије за Врање, остао је без најближе страначке сараднице, Гордане Димитријевић, директора Народног универзитета.

Димитријевићева је поред тога што је била директор и шеф Актива жена ЈС за Врање, а и члан је градског и окружног одбора те странке.

Инфо Врањске сазнају да је Димитријевића већ дуже време незадовољна третманом у странци и да је одлучила да се повуче из те приче.

Првобитно је имала идеју да се повуче из политике и врати у просвету, али се испоставило да за њен политички ангажман влада велико интересовање и да се неколико странака отима о њу.

  • Прва опција је СНС, она важи за сарадницу градоначелника Слободана Миленковића, па се претпоставља да је он жели у својим редовима, али она себе није видела у тако великој странци. Са друге странке она би била поново радо виђена међу социјалистима, али по свему судећи њен избор је потпуно другачији – каже наш извор близак Димитријевићевој.

Разлог преласка у Српску Десницу, прича се, није политика ове странке већ њени представници на локалу, са којима је она у коректним односима.

  • Гоца је озбиљан играч, испитала је све опције, а многи су је желели у својим редовима, али некако су јој најближи људи из Деснице – каже наш извор.

Гордана Димитријевић је по образовању професор српског језика и књижевности, била је у СПС-у, затим у Јединственој Србији, која ју је предложила за директора Народног универзитета.

Оставите Коментар