Млада Подгоричанка Николина Радуновић послала је емотивну поруку српском тренеру Синиши Михајловићу, човеку који јој је пре 19 омогућио да преживи.

Михајловић је Николини тада финансирао операцију срца.

Прослављени српски фудбалер и тренер је пре два дана објавио да болује од леукемије, а Николина на веома емотиван начин истиче да би желела да у узврати, на начин на који може.

„Јутро, 13. јул 2019. године… Прва вест коју читам везана је за Синишу Михајловића. ‘Болестан је’, кажу, ‘води животну борбу’. Мој Синиша? Синиша, чија фотографија заузима насловни екран мог телефона? Тај Синиша, Михајловић Синиша – човек, фудбалер, родољуб, хуманиста, отац, муж и величина у сваком погледу“, пише Радуновићева и наставља:

„Пре 19 година, омогућио си ми живот. Омогућио си ми оно што сам сад, да живим живот који живим, да корачам путевима којима корачам, да осећам, желим, волим – а тебе можда и понајвише. Волела бих да ти могу помоћи, као што си ти мени помогао. Волела бих да ти могу доћи у посету, како си ти то чинио. Али не могу. Моја једина помоћ ће бити у молитвама – за још једну твоју победу. Молићу се Богу, у којег обоје вјерујемо… У нади да те неће ускратити за своју милост… У нади да неће заборавити твоју великодушност и да ће ти пружити руку исто као што си је ти пружао хиљадама људи за својих пола века“.

Оставите Коментар