Разлог за интервенцију на тзв. Косову почео је једном лажи тадашњег савезног министра одбране Рудолфа Шарпинга о српским концетрационим логорима и исцрпљеним Албанцима, што се није десило и зато би одмах требало зауставити ангажовање косовске мисије, рекао је представник Алтернативе за Немачку Антон Фризен на редовној седници немачке скупштине на којој се расправљало о продужењу мисије Кфора на Косову.

  • Операција Потковица, геноцидна лудачка теорија о српским концентрационим логорима и исцрпљеним косовским Албанцима – све то, наиме, никада није постојало. Рат на (тзв.) Косову зато није био ништа потребнији од мера против корона вируса које ограничавају основна права, а притом и угрожавају људски живот. Оба су заснована на лажним вестима, с тим да лажне вести на (тзв.) Косову трају већ 21 годину“, рекао је Фризен.

Према његовим речима, у бајку мирног, мултикултуралног, демократског тзв. Косова не верују ни они који то у Бундестагу пропагирају.

  • (тзв.) Косово је сада де факто моноетничка држава којом владају ратни злочинци под утицајем организованог криминала, трговине људима, органима и дрогом. Грађани Косова други су најсиромашнији у Европи. Званична стопа незапослености прошле године је била готово 26 посто, незапосленост младих чак 50 одсто. О овом НАТО-ЕУ протекторату тренутно се прича искључиво због кризе владе. Ова новорођена псеудо-држава требало би да буде мултиетничка и мултикултурна, али то је само сан бриселских и берлинских моћних елита – рекао је немачки посланик.

Према његовим речима, реалност је таква да је од 1999. уништено око 150 цркава, манастира и других светилишта, више од 10.000 икона је оскрнављено и украдено, а Српска православна црква мора да се избори за опстанак на простору своје историјске колевке.

Он је навео и да су „21 годину након почетка операције на (тзв.) Косову немачки порески обвезници потрошили више од 464 милиона евра за пропалу мафијашку државу – не рачунајући ту трошкове немачког Министарства одбране, који се, како је навео, чувају у тајности.

  • Фејк њуз и бајке овде не помажу. Наши грађани могу да поднесу истину. Зато сам за то да се одмах обустави мисија на (тзв.) Косову – закључио је Фризен.

Оставите Коментар