Ако је неко до сада сумњао у то да су Динко Грухоњић, Недим Сејдиновић и дружина у ствари страни агенти и лажни новинари, чији је циљ искључиво ширење антидржавне политике, сада је то разбијено. Јако ми је драго што је овај двојац, заједно са својим другаром Славишом „чашицом“ Лекићем, такође вечитим заштитником слобода, осудио покушај разуларених плаћеника и насилника да линчују новинаре РТС-а – каже иронично Томо Ловрековић, председник Центра за мониторинг медија, новинар и друштвени активиста.

Ловрековић истиче да је , заправо, одсуство реакције оних који су „увек и пословично забринути, све до последње Сорошеве донације или инструкције“, веома занимљиво и индикативно. – Невероватно је да наводни професионалци, грађанисти, демократе и плуралисти, стају на страну вешала, моторних тестера, разбијених улазних врата и шамарања полицијаца и новинара. Невероватно је да такви, а пре свих Динко, Недим и Славиша, па онда и другарица им Тања звана Тренутак истине, све у име демократије, подржавају стаљинистичке методе: или ће медији извештавати како они хоће, или ће бити стрељани. То показује да су они део шире приче којој никако није циљ рушење Вучића, већ искључиво рушење Србије и томе су посвећени уз традиционалну лицемерност.

Они сви заиста јесу професионалци и за то им се мора одати признање, али искључиво у том послу, а не у оном занимању за које се издају – каже наш саговорник, који је позвао да буду процесуирани сви који су учествовали у насиљу, истичући да би попуштање угрозило новинаре и њихову слободу, али и да трпљење насиља ствара ново насиље и нестабилан амбијент у друштву, који је потребан само непријатељима друштва.