Потпуни мук у редовима Савеза за Србију. После сведочења Лазара Лешњака о томе како функционишу ствари унутар самог Савеза хоботнице Драгана Ђиласа и како његови “отровни пипци” попут Марка Бастаћа, пљачкају инвеститоре и муче сопствене сараднике – ништа више неће бити исто у земљи Србији.

Коначно народ може да види право лице оних који праве хаос по Београду и држави и којима исти тај хаос служи за бесомучну пљачку, што буџета, што разних инвеститора и предузетника.

Ућутао се и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, онај други, леви крак опасне хоботнице, који је у тандему са истим тим Бастаћем и њиховим “подизвођачима хаоса, нереда и зла” јуришао по београдским трговима и упадао у државне институције. Не оглашава се Зеленовић: “ Обузео га опет страх од истине”! Нема “ону ствар” да призна и осуди паљење књига Горана Весића, као и “зулуме брата по задатку” Марка Бастаћа. Забринуо се Небојша, јер се тресе и колико има оних који ће као од шале прихватити да буду узбуњивачи у граду Шапцу?! Само помисао да се тренутно води мртва трка ко ће бити први узбуњивач чини га немоћним и плачљивим. И у томе му не помаже ни “улични вокабулар” вође, створитеља хаоса и нереда… Шта то још мучи шабачке “отимаче народних пара”?

Чињеница, да је две деценије бесомучне пљачке града Шапца на издисају! Истраживања јавног мњења кажу, да не постоји ни теоретска шанса за опстанак на власти Зеленовића и његових “дрпароша”!? Сакрио се ових дана и Душан Петровић, јер су и камере забележиле његове моменте дружења са Бастаћем и Драганом Ђиласом у просторијама СО Стари Град. Тамо им је уосталом незаконито инсталиран студио ТВ Шабац, која је приватизована, али је и даље “остала њихова видео прћија”…

Мучи Душана тешка истина, о томе “колико је дрпио, и колико је зла нанео не само Шапцу већ и добром делу Србије, док је био један од оних који су њом деспотски харали”!? То што данас није медијски експониран, неће умањити његову одговорност, нити ће му Србија опростити!? Небојша Зеленовић је у односу на њега политички аматер и “шибицар жељан медијске пажње као и Ђиласових пара”! И не слути, да баш Петровићу и одговара да он буде у првом плану, на јавној сцени, иако сви знају ко вуче потезе из сенке и ко то ради уназад двадесет година.

Све је изненадио снимак на коме се виде Петровић, Ђилас и Бастаћ, јер се Душан Петровић последњих година сакрива од очију јавности попут даме сумњивог морала у неком борделу!? Чега ли се стиди или плаши?

Душан Петровић већ 11 месеци прима плату и путне трошкове из буџета. Глоби српски народ, али не иде у Скупштину Србије?! То њега не занима! Њега интересују само паре. Оне лаке, “на провизију, на муфте, транге-франге”…

Небојша Зеленовић свакодневно обилази Србију заборављајући шта је његов посао и шта подразумева његова функција. Заборавио је он Шабац и Шапчане. Почео “несретник” да сања велике снове који се никада неће остварити, јер оно што данас причају он и Драган Ђилас су само пусти снови политичких лузера. А најбољу дефиницију о Зеленовићевом путешествију по Србији је дао Горан Весић, да га то подсећа на стихове из чувене песме “Занела ме светла великога града”…

Е. Е.

Leave a Reply