Раскол настао у овдашњем интернационалном геј лобију након што је званичник ЕУ Дирк Лоренс завео Владимира Волохонског (агент ГРУ) и преотео га из наручја Чедомира Стојковића званог Чеда Подморница (агент БИА) достигао је данас усијање, јер је Лоренс издејствовао забрану Подморнициног уласка у ЕУ. Тиме је директно осујетио Подморницу да у наредних годину дана ужива у чарима “сомалијског четворопрега” у Бриселу и лишио га тренутно јединог животног смисла. 

У наступу лудила и очаја, Подморница је свим западним амбасадама и удружењима овдашњих руских дезертера и укронациста послао званични мејл у којем је запретио да ће, уколико Лоренс не буде зауздан, прећи на страну Руске Федерације и постати лобиста њених интереса у Украјини. Чак је, у изливу Наполеоновског комплекса, мејл закључио речима да ће “тај његов потез променити ток историје и резултовати коначном победом Русије, али и успостављањем новог светског поретка у коме САД више неће бити водећа светска сила”. 

Први је на Подморницин мејл одговорио Пјотр Никитин (агент ФСБ), који му је проследио адресу, телефонски број и списак слободних термина код његовог психијатра (идентитет познат редакцији).

Оставите Коментар