Председник Трамп је обећао да ће објавити нове документе који доказују да су породице Буш и Клинтон директно биле укључене у нападима 11. септембра

Према тврдњама владиних извора на високом нивоу, Трамп је спреман да објави бомбастичне нове доказе који разоткривају дослух између „Дубоке државе“ – Са Клинтоновима и Бушовима на челу – и корумпираног саудијског режима, извештава Алекс Џонс за Infowars.

Укратко, Милерова улога у прикривању веза Саудијске Арабије са 11. септембром је само врх леденог брега; Трамп је спреман да разоткрије још више договора Дубоке државе, кажу званичници који су говорили за Infowars.

Трамп је раније критиковао бившег председника Џорџа В. Буша због његових акција пре и током напада 11. септембра.

– Изгубио сам стотине пријатеља, Светски трговински центар се срушио током владавине Џорџа Буша, Он нас је држао безбеднима? То није безбедно – рекао је тадашњи кандидат Трамп током дебате 2016. године.

Неколико месеци касније, Комитет Сената за обавештајну службу је објавио редиговану верзију некада класификованих 28 страница из Конгресне заједничке истраге о извештају Комисије о 9/11.

Иако су на неким местима редиговане, ових 28 страница је открило неке бомбастичне информације.

„Постоје информације, првенствено од ФБИ извора, да су најмање двојица од тих људи наводно били из саудијске обавештајне службе.“

Трамп прети да ће објавити информације које су евентуално редиговане или можда чак и нове документе који су потпуно непознати јавности.

Занимљиво је да је чистка у Саудијској Арабији током Трампове прве године на функцији уклонила многе саудијске савезнике из породица Буш и Клинтон.

Чистка против „корумпираног племства“ од стране краља Салмана је циљала 10 принчева и 38 високих чланова кабинета, а занимљиво је да је Саудијска Арабија чинила 20% финансирања кампање Клинтонове 2016. године.

Поред тога, адвокат породица жртава 9/11, Џим Креиндлер, рекао је да је јуриш у рад са Ираком захтевао прикривање саудијске везе са 9/11, а Милер је био кључни инструмент за то.

Ово објашњава зашто је Бушова администрација омогућила истакнутим Саудијцима, укључујући и члановима породице Бин Ладена, да напусте зељу одмах након напада 11. септембра, евакуацију за коју је извештај Комисије о 9/11 касније тврдио да се никада није догодила.

Извор: webtribune.rs