БИВШИ амерички председник Доналд Трамп је у наступу пред својим присталицама у граду Флоренс у Аризони рекао да ће се вратити у Белу кућу.

„Године 2024. ми ћемо вратити Белу кућу. Америку ћемо поново учини великом!“, рекао је.

Трамп је 8. новембра објавио да ће одлуку да се поново кандидује за председника САД саопштити након конгресних међуизбора предвиђених за 8. новембар 2022-ге.

Том приликом је рекао да не може више да гледа шта се дешава у његовој земљи и шта јој се ради“.

У новембру су били објављени резултати анкете која је показала да безмало сваки трећи Американац сматра да је Трамп био покраден на председничким изборима 2020-те.

Трамп је, иначе, окупљеним у Флоренсу рекао да су амерички званичници намерно отежавали рад његове администрације, користећи лажи о Русији:

Чак је изговорио: «Постављало се питање: са којом је земљом најтеже имати посла? Са Русијом, Кином, Северном Корејом, Ираном? Не, најтежа земља са којом сам морао да се носим су – Сједињене Државе! Код нас постоје лудаци који су правили фалсификације: Русија, Русија, Русија. Исфабриковали су све на чему су (у вези са Русијом) радили».

Нагласио је да је иста шема коришћена против њега док је оптуживан за везе са Москвом.

Трамп је уверен да ће републиканци 2022. године повратити контролу над оба дома Конгреса САД, а да ће се после председничких избора 2024. године вратити и у Белу кућу.

Оставите Коментар