Добростојеће присталице бившег председника САД Доналда Трампа могу да за износе који досежу и 250.000 долара закажу вечеру с њим, а прикупљени новац ће бити уложен у његову кандидатуру за председничке изборе, пише Гардијан.

Акција прикупљања новца, назван Форум кандидата за враћање Kонгреса заказана је за 23. фебруар на Трамповом имању Мар-а-Лаго у Палм Бичу на Флориди, наводи британски лист.

Трампов супер ПАЦ – организација која прикупља новац за његову кандидатуру – послала је позивнице свим потенцијално заинтересованима.

Иако ће догађају присуствовати републикански кандидати за Kонгрес, прикупљени новац ће бити намењен искључиво за Трампов супер ПАЦ, наводи Гардијан.

За 250.000 долара (125.000 по особи) парови могу да закажу приватну вечеру с Трампом, фотографисање с њим и могућност да две ноћи остану у Мар-а-Лаго.

За 100.000 долара по пару добијају фотографисање с Трампом, али ће вечерати с подржаним кандидатима за Kонгрес, а не бившим председником.

За 50.000 долара гости ће добити вечеру, слику са подржаним кандидатима и Трампове коментаре. За 5.000 долара добија се само присуство на вечери и коментари од Трампа, додаје Гардијан.

Оставите Коментар