Некадашњи председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп још једном је критиковао Џоа Бајдена и опет се осврнуо на недавни инцидент када је тај државник пао приликом укрцавања на авион за Атланту.

– Заправо сам очекивао то – казао је Трамп у интервјуу за Newsmax поводом ситуације када је амерички председник пао три пута пењући се уз степенице како би ушао у авион у бази Ендрјуз.

– Када сам ишао уз рампу у Вест Поинту, која је као парче леда, без ограде, без ичега… Хтео сам да идем центиметар по центиметар јер последња ствар коју сам хтео јесте да се саплетем као Бајден. Тај пад је био ужасан, а није био само један, било их је три – додао је Трамп, а преноси „New York Post“.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Бивши председник САД, који је изгубио управо од Бајдена на изборима у новембру прошле године, сматра да верује да први човек Америке има „ментални пад“ и да је превише збуњен да чита папире које због функције мора да потписује.

– Нешто се тамо дешава, лудо је… и онда се питате да ли он разуме ствари које потписује, зато што је ово горе него што је то било са Бернијем Сандерсом у најгорем стању. Никада нисмо мислили да овако нешто може да се деси. Сандерс на стероидима не би потписивао шта овај човек потписује – казао је Трамп.

Некадашњи први човек Америке је у више наврата током изборне кампање прошле године говорио за Бајдена (78) да је ментално „отишао“ и тврдио да су Демократе заинтересоване да искористе 25. амандман и да га убрзо после избора замене са потпредседницом Камалом Харис.

Трамп је у интервјуу казао да и даље верује да је то могуће, освртајући се на гаф од прошле недеље када је Бајден назвао Камалу као „председницу Харис“.

– То је тако… Ово је озбиљна ствар и надам се да се овако нешто неће десити – казао је Трамп.

Подсећања ради, Трамп је недавно говорећи пред људима у одмаралишту Мар-а-Лаго о Бајденовом паду „да није од њега изгубио изборе“.

Оставите Коментар