У новој кампањи прикупљања средстава за Републиканску странку, бивши амерички председник Доналд Трамп обећао је да ће „вратити“ Белу кућу и да ће републиканци преузети контролу над оба дома Конгреса „пре него што неки мисле“. То ће бити нешто веома посебно, додао је Трамп. Том изјавом испровоцирао је критичаре.

Снимак Трампове изјаве је у петак објављен на Јутјуб каналу Националног републиканског сенаторског комитета, који прикупља средства, а донаторима је послат у суботу.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Критичари су најновије обећање бившег председника САД оценили као „поремећено“ и „опасно“, а видео снимак се проширио друштвеним мрежама.

Неки су се запитали и – „како то да он није већ у затвору“.

Трампова порука дошла је уочи конвенције Републиканске странке у Северној Каролини у суботу увече, када је оптужио Бајденову администрацију због „уништавања“ земље.

„Једина ствар коју (демократе) имају је да се држе заједно. Они немају људе попут нас који сами одлазе и раде оно што треба“, рекао је Трамп.

Док колају гласине око Трампове политичке будућности, он је у петак алармирао критичаре када је у једном интервјуу рекао да је можда заинтересован за кандидовање за Конгрес у блиској будућности.

Оставите Коментар