Одличан видео који објашњава тренутне догађаје у Америци у којима дубока америчка држава или радикална глобалистичка левица покушава насиљем да сруши Трампа пред изборе у новембру и доведе Џоа Бајдена.

Следбеници глобалистичке левице у Србији имају исти принцип у борби за власт, а то је насиље и уништавање свега што чини српски национални идентитет. Весна Пешић људе који пливају за часни крст назива лудацима. Драган Поповић из Центра за практичну политику прети да ће дићи у ваздух споменик Стефану Немањи који ће бити откривен 28. јуна на Савском тргу.

Јово Бакић позива на насиље. Другосрбијанска лажна елита Апелом 88 је тражила одузимање цркава и манастира СПЦ у Црној Гори. Алексеј Кишјукас вернике назива наркоманима. Филип Балуновић позива на грађански рат. Тања Војтеховски такође позива на грађански рат. Итд.

Доналд Трамп се сусреће са истим проблемом са којим се Србија сусреће последњих 30 година, а то је део друштва који прати глобалистичку радикалну левицу и паразитира на државном систему радећи против српског националног идентитета. Такво деловање другосрбијанаца има корена у коминтерновском принципу поништавања највеће нације, као у Југославији, и узидазања вештачких идентитета како би се спровела пролетерска револуција. Зато они раде против српског идентитета.

Другосрбијанцима смета јака Србија и јак српски национални идентитет јер га виде као „реметилачки фактор“ у региону. Одбрану Српске православне цркве у Црној Гори они виде као реметилачки фактор Балкана. Они желе уништење и Републике Српске јер је виде као реметилачки фактор Балкана. Српски народ не сме да дозволи да ова лажна паразитска елита икада поново буде водила српску државу.

--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here