Весна де Винча, власница агенција Miss Yu, која годинама организује и учествује Изборе за мис Србије, огласила се за Kurir.rs, након што је у јавност испливала скандалозна фотографија српске мисице која показује двоглавог орла, симбол тзв. велике Албаније.

  • Затечни смо и збуњени тиме што смо и ми видели. Контактирали смо нашу представницу и она нам је послала обавештење које је поставила на свој Инстаграм профил. Након тог чина, и ми смо, а и Валентина тражили од организатора да буде враћена са такмичења – поручила је Де Винча за Kurir.rs.

Подсетимо, на друштвеним мрежама појавиле су се шокантне фотографије српске мисице интерконтинентал Валентине Петровић, која се сликала са мисицама Албаније, Црне Горе и тзв. Косова, где су све четири девојке показале албанског двоглавог орла.

На Инстаграм налогу, огласила се и Валентина:

„Желим јавно да се огласим поводом слике која кружи друштвеним мрежама! У налету еуфорије поводом журке била сам позвама да се фотографишем, великом брзином сам стала поред девојака и девојке су ме у еуфоричној брзини наместиле руке како да станемо, нисам имала никакву лошу намеру, то је био тренутак непромишљености и глупа спонтаност.

Желим да се извиним свим приипадницима своје нације, народу са Косова и Метохије, мојој компанији, мојој породици који су збуњени због настале фотографије и моје непромишљености и упадању у замку туђе лоше намере. Ја волим и бодрим своју државу и њене вредности. Наша држава је једини симбол који носим у срцу. Једноставно нисам размишљала када је дошло до овог чина.

Јако, јако ми је жао, зато поред дубоког извињења донела сам одлуку да од организатора тражим дозволу да напустим такмичење и тим чином олакшала себи тренутни притисак који носим.

Баш се кајем, али просто то се непромишљено десило. Тешко ми падају све поруке и критике, али у праву сте. Извините, надам се да ћете ме разумети.“

С. М.

Оставите Коментар