Високи функционери у МУП лојални бившем министру полиције Небојши Стефановићу добили су директиву да извргавају руглу борбу против организованог криминала која је у Србији у последњих дана у пуном јеку, сазнаје Republika.rs.

Према информацијама Republika.rs, поједини најближи сарадници Стефановића из петних жила покушавају да спрече да истина о јатацима Вељка Беливука званог Веља Невоља и његовог криминалног клана из државних структура дође у јавност.

  • Зато су променили модус операди. Они сад на друштвеним мрежама тобоже хвале борбу против организованог криминала и пишу хвалоспеве о Александру Вучићу – објашњава извор Republika.rs и појашњава да паралелно са похвалама председнику државе иду и критике неименованих функционера СНС.

Како објашњава Republika.rs саговорник, новом тактиком најближи сарадници Стефановића покушавају да унапред изграде алиби уколико даља истрага полиције и безбедносних служби покаже, као што је био случај са Дијаном Хркаловић и Славишом Кокезом, да постоје основане сумње да су умешани у афере које последњих дана тресу Србију.

  • То вам је класична тактика „вукова у јагњећој кожи“. Одједном се хвали борба против мафије, а тобоже осуђују неименовани функционери у СНС. Па погледајте само шта пишу Стефановићеви људи на друштвеним мрежама и сами склопите коцкице мозаика – истиче саговорник Republika.rs.

Његове речи, иначе, имају директну потврду у твитовима Милосава Миличковића, десне руке Стефановића, који се напрасно расписао на Твитеру хвалећи удар на мафију.

У серији твитова које је објавио на тој друштвеној мрежи, Миличковић се, као по команди, сетио да би требало да је борба против мафије у Србији у пуном јеку и да је води Александар Вучић, пре свих.

  • Неколицина функционера у СНС су утриповали да су изнад закона и да их штити партијска књижица. Јуришајући на функције у извршној власти, често је злоупотребљавајући, у својим сновима иду предалеко, мислећи да могу бити премијери и министри или председници – навео је Миличковић и дадао:
  • Појединци који мисле да су јачи од државе никако да схвате да док је Александар Вучић на власти, тајкуни и криминалци неће владати Србијом. Као неко ко Вучића познаје више од три деценије знам да је он стрпљив и истрајан човек и да ће успети у намери да направи пристојну Србију! – написао је Миличковић.
  • Знам да је таквима странка на последњем месту и не можете их видети да разговарају са обичним члановима или да се удостоје да посете неки месни или општински одбор у Србији. Не знају ни где су врата странке на локалу, а камоли који су проблеми грађана и како да их реше – навео је он.
  • Док шурују са криминалцима, стичући енормно богатство, упорно мисле да то нико не види. Колико су само у заблуди! Моћ је јача од било које дроге и може да опије човека да умисли да је бог зна шта.

Оставите Коментар