Српска Десница отворила је своју канцеларију у Бујановцу. Лидер Српске Деснице Миша Вацић, са сарадницима и бројним члановима и активистима са поносом је представио нови страначки простор у улици Војводе Степе Степановића број 2. У канцеларију Српске Деснице добродошли су сви људи, без обзира на верску или националну припадност како би се боље упознали, састајали, дружили, повезивали и размењивали искуства за општи српско – албански интерес, за бујановачку мултиетничку локалну корист.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Миша Вацић и Српска Десница вратили су се победоносно у Бујановац, град у којем је недавно вођена медијска харанга појединих сепаратистичких албанских политичара и њихових послушника из другосрбијанске жуте колоне против Вацићевог легитимног политичког наступа.

Лажи које су плански шириле информативне агенције србофобног карактера против наводног „говора мржње“ и изазивања „међунационалних сукоба“ од стране Вацића и Српске Деснице разбијене су у парампарчад увидом у целину спорног говора лидера Српске Деснице у Бујановцу пре неколико месеци. Доказ за исправност ставова које је изнео Миша Вацић види се у подршци коју Српска Десница има међу честитим српским и албанским становништвом на југу централне Србије.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Политички рад српске Деснице темељи се на традицији, породичним вредностима, здравим националним ставовима и одлучном поштовању важећих државних закона који штите сваког појединца, сваку религију и сваки народ и националну мањину. Канцеларија Српске Деснице у Бујановцу има за циљ да уједини поштени албански и српски народ у борби против свих криминалних структура у регији, било да се ради о Србима или Албанцима. Српска Десница упућује позив за све људе, да поштују своју државу, своју веру и светиње, да буду оно шта желе да буду, како би у миру и слози нашим потомцима оставили богатију и бољу Србију.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Политичко деловање Српске Деснице у Бујановцу, али и широм земље своди се на основни људски морал, на игнорисање свих злонамерних појединаца и група које једино на лажима и подлим поделама народа могу да врше своја штеточинска дела. Апелујемо на јединствен, државотворни наступ свих родољубивих елемената како би пљачкашка хоботница жутих кракова коначно била поражена и овде.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Српска Десница је уверена у здрав разум људи у Бујановцу који јасно види ко припада уништавајућим групама превараната из параполитичког, плаћеничког корова, а ко је онај ко жели да у свакој српској и албанској њиви почупа коров како би род био берићетан. У канцеларији Српске Деснице свако се може упознати са политиком борбе за радника, сељака, пензионера, трудницу, спортисту, младе и старе људе.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Српска Десница је ту да почупа преостали коров сваке врсте, добро нам дошли сви дивни житељи Бујановца!

Оставите Коментар