Цео Твитер се спрда са лажном Лауром због правних глупости које је радила а нарочито јер покушава да их оправда.

Није ни чудо зашто сада Хил активира друге измишљене афере преко Маринике Тепић против тужиоца Стефановића, јер је целој правничкој јавности постало јасно да лажне Лауре не да су требале да буду премештене него да су својим незнањем и погрешним радом заслужиле разрешење.

Сада је јасно да их у тужилаштву чува Загорка Доловац која их је и довела у тужилаштво и чији су сатрапи били годинама. Међутим за Србију је кључно да се избори са овом правосудном хидром која је премрежила српско правосуђе.

Адвокат Тодорић није се до сада изјашњавао на ову тему, међутим након гостовања тужитељке Пауновић у Маркеру, он је се огласио на свом Твитер налогу и написао:

„Стварно нисам хтео о овој теми превише јер је сматрам скретањем пажње али ово је веома забрињавајућа комбинација незнања и сакривања чињеница.“

За разлику од њега, адвокат Владимир Гајић је од самог старта указивао на бројне спекулације и лажи које су износиле тужитељке, те је и сам постао мета њихових напада. Он је њено гостовање кратко протумачио да је трагедија колико је незнања у питању код тужитељке пред пензијом.

Уосталом, не треба бити чак ни правник да би се увидела количина контрадикторности и нелогичности у изјавама тужитељке Пауновић, што можете погледати у видеу

Оставите Коментар