Вест о хитној хоспитализацији донедавног тзв. лидера руске дезертерске опозиције Пјотра Никитина (агент ФСБ) због потпуно девастираног здравственог стања, принудила је његове некадашње “саборце” и “сабуљце”, пропалог ваљевског адвоката Чедомира Стојковића званог Чеда Подморница (агент БИА) и Владимира Волохонског (агент ГРУ), човека без отаџбине и образа, у ЛГБТ+ круговима познатог по надимку “Желе Зека”, на састанак у циљу проналажења новог вође њихове опскурне секте.
У најужем кругу њихових сарадника се коментарише да је састанак протекао у нервозној атмосфери и на ивици физичког сукоба, јер је Волохонски инсистирао да “ново лице” дезертерске опозиције мора да буде жена и предложио да учине све како би у Србију довели “антиратну активисткињу” Наташу Тишкевич и потом је промовисали у лидера.
Уследила је бурна и неочекивана реакција Подморнице, који је иступио са крајње мизогиним ставовима и урликао да се сама чињеница да је Наташа женско принципијелно коси са његовом сексуалном оријентацијом и да самим тим од ње неће имати никакве користи.
Ипак, када се мало смирио, признао је да Наташи иде у прилог то што баш и не личи на женско, те да би са нешто краћом косом изгледала мужевније од Никитина и да би пристао да је промовише уколико би носила изузетно шарене и несвакидашње одевне комбинације и капе, јер тада нико не би обраћао пажњу на њено лице, за које Подморница тврди да је ружније од физиономије сваке козе његовог деде са којима је сексуално општио током летњих распуста проведених у једном села у околини Ваљева.

Оставите Коментар